massageschool training voor bedrijven

Ga voor kennis en expertise

Speciaal voor zaken of centra in de wereld van beauty, wellness en gezondheid biedt de Massageschoolgepersonaliseerde opleidingsprogramma's aan met basisopleidingen en specialisatiecursussen! We bekijken samen met jou jouw noden en die van je werknemers en stellen samen een planning of traject op dat aansluit bij je zaak en je toekomstvisie. Je hoeft je daarvoor ook niet te verplaatsen; onze opleidingsconsulenten en docenten komen naar jou!

Meld je bedrijf aan Schrijf je werknemers in

bedrijfsopleidingen schoonheidsschool

1. Een verkennend gesprek

Tijdens een voorbereidend gesprek gaan we gedetailleerd in op je wensen, mogelijkheden en doelstellingen. We bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw werknemers de nodige nieuwe kennis kunnen verschaffen. We vertellen je graag meer over de werking van onze school!

bedrijfsopleidingen schoonheidsschool

2. Een persoonlijk traject

Samen met onze docenten en opleidingsconsulenten stellen we vervolgens een gepersonaliseerd programma op. Kies een opleiding optimaal afgestemd op jouw werknemers. Bepaal zelf of je gaat voor een groepsles, afstandsonderwijs, een virtual class of een les bij jou in de zaak.

company training schoonheidsschool

3. Een meetbaar resultaat

Het doel van in-company training is natuurlijk om een concreet en meetbaar resultaat te bereiken. Na afloop van de training controleren we in een vervolggesprek of de deelnemers inderdaad hun doel hebben bereikt. Zo ben je verzekerd van groei en evolutie binnen je zaak.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-