Het geheime wapen van Pierre

31/01/2024 Thomas Verlinden

In de snel veranderende zakelijke wereld van vandaag is het cruciaal om te blijven leren en groeien. Om zijn medewerkers te motiveren en hen te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, heeft Pierre drie voordelige All-You-Can-Study-trajecten aangeschaft voor Katrien, Ann en Tomas. Op die manier krijgen ze de kans zich ongelimiteerd bij te scholen aan een vast tarief. Het resultaat? Gemotiveerde medewerkers die elke dag slimmer worden.

Het belang van levenslang leren

In een wereld waarin technologie en kennis voortdurend evolueren, is het essentieel voor bedrijven om te investeren in de groei van hun medewerkers. Pierre begrijpt dat medewerkers die constant leren en zich ontwikkelen, van onschatbare waarde zijn voor zijn bedrijf. Door vaardigheden permanent up-to-date te houden en nieuwe te ontwikkelen, komen tijdens brainstormsessies steeds vaker innovatieve ideeën naar boven, waarmee hij de concurrentie een stap voor blijft.

All You Can Study als geheime wapen

Pierre besloot zijn medewerkers te voorzien van All You Can Study, een gepersonaliseerd traject waarmee je gedurende één jaar aan een vast bedrag zoveel opleidingen volgt als je wil; met meer dan 350 cursussen om uit te kiezen. Bekijk hieronder de trajecten van Katrien, Ann en Tomas:

  1. Groepstraject voor Katrien: Als marketingspecialist neemt Katrien deel aan een groepstraject dat haar in staat stelt om samen met collega-marketeers te leren en te groeien. Het traject biedt interactieve sessies en discussiegroepen om kennisuitwisseling te bevorderen en nieuwe strategieën te ontwikkelen.

  2. Virtueel Traject voor Ann: Ann, die verantwoordelijk is voor het managen van het kantoor, heeft toegang tot een virtueel traject voor persoonlijke ontwikkeling. Ze volgt cursussen over time management, leiderschap en communicatie, waarmee ze haar managementvaardigheden voortdurend verbetert, allemaal vanuit het comfort van haar eigen werkplek.

  3. Thuisstudietraject voor Tomas: Tomas, de IT-expert van het team, volgt een thuisstudietraject dat hem de flexibiliteit biedt om zijn kennis bij te spijkeren op het gebied van de nieuwste technologieën. Met dit traject krijgt hij zijn cursussen thuis opgestuurd, vindt hij praktische oefeningen terug op eCampus en legt hij examen af wanneer hij wil.

Resultaten die spreken

Dankzij het groepstraject heeft Katrien haar marketingstrategieën op een indrukwekkende manier verfijnd. Haar inspanningen hebben geleid tot een toename van 30% in de online klantenacquisitie binnen slechts drie maanden na het starten van het traject. Bovendien heeft ze twee nieuwe strategische partnerschappen gesloten, wat heeft bijgedragen aan een omzetgroei van 20%.

Ann heeft haar managementvaardigheden aanzienlijk verbeterd dankzij het virtuele traject voor persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in een meetbare vermindering van de operationele kosten van het kantoor met 15%. Bovendien heeft haar verbeterde communicatie en leiderschap geleid tot een stijging van de medewerkerstevredenheid met 25%, wat de teamproductiviteit heeft verhoogd.

Via het thuisstudietraject heeft Tomas zijn expertise in IT verder uitgebreid. Zo was hij in staat de IT-infrastructuur van het bedrijf te optimaliseren, wat heeft geresulteerd in een verbeterde systeemstabiliteit en een daling van 40% in het aantal technische storingen.

Conclusie

Pierres verhaal benadrukt het belang van het investeren in de voortdurende ontwikkeling van medewerkers. Naast meetbare resultaten voelen zijn medewerkers zich gewaardeerd en gesteund, wat de werksfeer en teamdynamiek ten goede is gekomen. Ze voelen zich gemotiveerd om te blijven leren en groeien, wat op lange termijn alleen maar voordelen oplevert voor het bedrijf. Bovendien bespaar je met All You Can Study aanzienlijk op je inschrijvingskost:


relatedBlogs

Intellectuele ontwikkeling is voordelig voor iedereen

Waarom levenslang leren een must is


previousLabel

De positieve werking van cupping bij topsport: een eeuwenoude techniek voor moderne atleten

blogTags


All You Can StudyGroepstrajectVirtueel trajectThuisstudietrajectVoordeligGoedkoopVast tariefJaarabonnementLevenslang leren

blogShare