Het ultieme Valentijnscadeau? Dat maak je met CVA!

12/02/2021 Thomas Verlinden

Valentijn is weer in het land, en dat zullen we geweten hebben. Heart shaped boxes gevuld met tonnen chocolade, fluffy teddyberen - bij voorkeur met een hartje er op - , een overdadige ruiker rozen … Allemaal erg leuk, maar een beetje originaliteit geeft net die extra touch aan je cadeau en zal je geliefde dus zeker weten te appreciëren. Ben je echter niet het type om zelf aan de slag te gaan, of lijkt het alsof een kleuter zich heeft uitgeleefd met lijm, stiften en verf bij het maken van een home made present? Laat je knutselgerief dan best in de kast en pak het anders aan. Het Centrum Voor Afstandsonderwijs geeft je alvast enkele leuke tips om je hartendiefje te verrassen op Valentijn.

Bloemschikken

Toegegeven, we kunnen niet allemaal Bartel Van Riet evenaren, maar dankzij de tips van docente Anne stel jij in no time de mooiste boeketten samen. Ook wie minder groene vingers heeft, zit dus goed bij deze cursus. Of je nu gaat voor een stijlvol boeket samengesteld uit orchideeën, of je gaat voluit voor de rode rozen: symboliek is alles! Je krijgt dan ook de nodige uitleg van je docente over de betekenis van de verschillende soorten bloemen en combinaties die elkaar versterken. Zeg het dus met bloemen!

Aquarellen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wat dacht je van een zelfgemaakte aquarel om de liefde van je leven te verrassen? Artistieke talenten kunnen zich helemaal uitleven met de meest poëtische schildertechniek die er is. Met een minimum aan materiaal – papier, basiskleuren verf en penselen – bereik je een maximum aan resultaat!

Tekenen en schetsen

Wie liever niet met verf begint te kliederen, kan voor de veilige optie gaan en kiezen voor een snelcursus Tekenen en Schetsen. Je start vanuit je ogen en je buikgevoel en zet op papier wat je ziet en wat je voelt. De ideale manier om je diepste gevoelens kenbaar te maken aan de persoon die jij graag ziet!

Gedichten schrijven

Het is een klassieker, maar een die zijn effect duidelijk niet mist: wat dacht je van een origineel gedicht voor Valentijn? Heb je er geen idee van hoe je er aan begint? Schrijf je dan in voor de cursus Gedichten schrijven en krijg leerrijke tips aangereikt van docente Sandrine.

shutterstock_163977566
 

Liefde gaat door de maag. Wat dacht je dus van zelfgemaakte taarten die je op een professionele manier versiert? Of de liefde van je leven nu een echte chocoholic is of eerder iemand die het aroma van vanille verkiest: met taarten zit je altijd goed!

Massages geven

Toegegeven: een massage van iemand die knijpt alsof hij klei aan het kneden is, werkt eerder contraproductief. Daarom raden wij ook de cursus Massagetherapeut aan voor iedereen die zijn/haar liefje wil trakteren op een sensuele en ontspannende massage. Enkel het beste is goed genoeg voor jouw partner, en de zalige effecten van een massage zullen jouw significant other als herboren doen ervaren.

Parfum kiezen

Wat voor de ene werkt, geldt niet noodzakelijk voor de andere. Eender welk parfum kan goddelijk ruiken bij de ene persoon, terwijl het bij een andere persoon lijkt alsof hij/zij net door een jungle van onkruid heeft gelopen. Het is dan ook belangrijk om de juiste geur bij de juiste persoon te krijgen. Dankzij de tips van docente Sophie loop jij voortaan relaxed de Ici Paris binnen met kennis van zaken!

Fotografie

Een mooi zelfportret van jullie als koppel getuigt niet alleen van goede smaak, het is ook een eeuwige herinnering aan jullie liefde voor elkaar. Kleine tip: selfies met je smartphone behoren niet tot de categorie ‘professioneel’. Schrijf je daarom in voor de cursus Fotografie en leer werken met een spiegelreflexcamera. Ook tijdens vele romantische uitjes of dates kan deze cursus nog van pas komen. Leuk om te doen, en gegarandeerd een bank vooruit bij je liefje!

Sieraden ontwerpen

Wie het groots wil aanpakken, kan zelf een juweel ontwerpen voor de liefde van zijn/haar leven. Of je nu gaat voor een symbolische ring of voor een elegant paar oorbellen: na het volgen van deze opleiding ben jij klaar om de mooiste ontwerpen op papier om te zetten naar een effectief design. Gegarandeerd dat je partner non-stop zal pronken met het ultieme Valentijnscadeau dat jij gemaakt hebt!


relatedBlogs

9 redenen om massagetherapeut te worden

Coronavirus: Wat je absoluut moet weten!

Ontdek de eeuwenoude Indische massagepreviousLabel

Studeer om te slagen. 6 studietips van onze experts.

nextLabel

Word jij de nieuwe Instagram influencer?

relatedCourses


Lichaamsmassage

Professionele basiscursus massage. Voordelige en erkende opleiding!

Digitale Fotografie Basis

Volg de cursus Digitale Fotografie Basis en ervaar onze leerzame praktijklessen.

Florist

Schrijf je in voor onze professionele groepslessen Florist in Brugge.

Parfumconsulent

Volg de cursus Parfumconsulent en ervaar onze leerzame praktijklessen.

Juweelontwerper

Volg de cursus Juweelontwerper en ervaar onze leerzame praktijklessen.

courseMaterial


Massage Districos

140.00

buyMaterial

Massagetherapeut Districos

495.00

buyMaterial

Skinhaptics full set

157.30

buyMaterial

studyCategories


Schoonheidszorgen

Koken & Bakken

Massagetechnieken

Fotografie & Media

Creativiteit

blogTags


ValentijnFloristMassageTaarten makenParfumconsulentFotografieOpleidingen

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0