locaties massageschool

Onze locaties

We zetten niet alleen in op kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleidingen, maar ook op bereikbaarheid en efficiëntie. Met die twee kernbegrippen in het achterhoofd, hebben we onze campussen en secretariaten strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel. Zo kunnen we alle cursisten moeiteloos assisteren bij hun opleidingstraject. Kom jij graag eens een kijkje nemen?

Onze campussen

Van omgevormde villa's tot gerenoveerde herenhuizen... Je kan ons terugvinden in tal van verschillende steden. Onze campussen bevinden zich in Antwerpen, Hasselt, Gentbrugge, Gent, Brugge, Brussel, Aalst, Leuven, Turnhout, Kortrijk, Roeselare, Oordegem, Diest, Sint-Niklaas, Genk, Mechelen, Edegem, Westerlo en Wetteren. Daar worden de groepslessen georganiseerd door het Centrum voor Avondonderwijs.

Je kan ook van thuis uit lessen volgen via de Virtuele Campus Zoom. In dat geval krijg je vanop afstand les van een van onze docenten. Deze virtual classes zijn zéér interactief. Zo heb je altijd de mogelijkheid om te communiceren met je medestudenten en de docent!


leslocaties massageschool

Onze secretariaten

Onze secretariaten bevinden zich in Hasselt, Antwerpen, Gent en Brussel. Je kan er terecht voor informatie over opleidingen, het inkijken van cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten... Daarbovenop worden deze locaties ook gebruikt als campussen en kan iedereen er les komen volgen!

Wij zorgen ervoor dat er altijd een secretariaat dicht bij jou in de buurt is. Bovendien zijn ze allemaal makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Hulp nodig? Wij ontvangen jou graag!


secretariaten massageschool

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0