locaties massageschool

Bezoek ons!

Naast onze focus op kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleidingen, zetten we ook in op bereikbaarheid en efficiëntie. Daarom hebben we voor jou onze campussen en secretariaten strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel! Zo assisteren we jou moeiteloos bij je opleidingstraject. Kom jij graag eens een kijkje nemen?

Onze campussen

Onze meeste campussen zijn gebouwen die we een tweede leven hebben gegeven. Van omgevormde villa's tot gerenoveerde herenhuizen! Onze campussen bevinden zich in Antwerpen, Hasselt, Gentbrugge, Gent, Brugge, Brussel, Aalst, Leuven, Turnhout, Kortrijk, Roeselare, Oordegem, Diest, Sint-Niklaas, Genk, Mechelen, Edegem, Westerlo en Wetteren. Daar worden de groepslessen georganiseerd door het Centrum voor Avondonderwijs.

Je hebt ook de optie om van thuis uit lessen te volgen via de Virtuele Campus Zoom. In dat geval krijg je vanop afstand les van een van onze docenten. Deze virtual classes zijn zéér interactief ​​​​​​​dus je hebt altijd de mogelijkheid om te communiceren met je medestudenten en de docent!


leslocatie massageschool

Onze secretariaten

Nood aan informatie? Spring binnen in een van onze secretariaten en je wordt meteen geholpen! Die bevinden zich in Hasselt, Antwerpen, Gent en Brussel. Je bent welkom voor informatie over opleidingen, het inkijken van cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten... Daarbovenop worden deze locaties ook gebruikt als campussen.

Wij zorgen ervoor dat er altijd een secretariaat dicht bij jou in de buurt is. Bovendien zijn ze allemaal makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-