wat doet de Massageschool?

Wat doen we?

De Massageschool maakt je op een snelle en praktische manier klaar voor jouw carrière als masseur! Dat gebeurt via onze praktijkgerichte opleidingen. Met 99% van de diploma's die je bij ons behaalt, ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt!

Bij ons ligt de focus op efficiëntie! Daarom bieden we verschillende opleidingsmethoden aan. Concreet heb je de keuze uit: groepslessen, virtual classes of thuisstudies. Zo vind je gegarandeerd de opleiding die het best bij je past! De Massageschool behoort tot het Centrum voor Avondonderwijs en organiseert enkel groepsopleidingen en virtual classes. De thuisstudies worden georganiseerd door het Centrum voor Afstandsonderwijs.

Elke opleidingsmethode heeft haar eigen voordelen. Welke verkies jij?

groepslessen massageschool

Groepslessen

Studeer in groep en moedig elkaar aan in onze groepslessen! Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten.

Het Centrum voor Avondonderwijs organiseert groepslesssen in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Schrijf je nu in! Wie weet organiseren we jouw favoriete opleiding wel bij jou om de hoek! Wees er snel bij want de plaatsen voor deze opleidingsmethode zijn schaars!

GROEP

virtual classes massageschool

Virtual classes

Wil je thuis les volgen, maar snak je toch naar dat groepsgevoel? Dan zijn onze virtual classes iets voor jou!

Met de Virtuele Campus Zoom geven speciaal opgeleide docenten je vanop afstand les. De gratis app is makkelijk te installeren op je PC, tablet of mobiele telefoon. Je volgt les door je in te loggen via je studentenprofiel. Op de Virtuele Campus Zoom kan je communiceren met je docent en je medestudenten. De lessen zijn dus zéér interactief! Iets voor jou? Schrijf je dan snel in!

VIRTUEEL

thuisstudies massageschool​​​​​​​

Thuisstudies

In onze thuisstudies kies jij voor volledige vrijheid! Ze bieden jou het maximum aan flexibiliteit en comfort. In tegenstelling tot de groepslessen en virtual classes, worden onze thuisstudies aangeboden door het Centrum voor Afstandsonderwijs.

Inhoudelijk is er bijna geen verschil tussen onze groepslessen en thuisstudies. Ook de diploma’s van de thuisstudies en de groepslessen hebben dezelfde waarde. Het enige verschil? Jij beslist waar, wanneer en op welke manier je studeert! Klinkt goed? Schrijf je nu in voor een thuisstudie!

THUIS

interestsCarouselHeader