team massageschool

Ontmoet ons team!

De Massageschool is een gevestigde waarde binnen de onderwijssector! Met meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten in verschillende landen, is onze onderwijsinstelling de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux.

Onze professionele docenten leren je op een snelle manier de praktijk die jij nodig hebt om meteen te starten in jouw sector. Daarnaast kan je altijd rekenen op ons intern team! Zij zetten zich dag na dag in om jouw opleidingstraject zo vlot mogelijk te doen verlopen.

Maak nu kennis met ons topteam!


docenten massageschool

Ons docententeam

Al onze docenten hebben een gemeenschappelijk doel: studenten inspireren! Ze zijn allemaal zorgvuldig gescreende, professionele masseurs die al jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied. Zij maken je met hun expertise helemaal klaar voor je nieuwe carrière als masseur!

Hun motto: "Al doende leert men!" Je ervaart de échte praktijk waar je de kneepjes van het vak leert en meteen weet hoe het voelt om aan de slag te gaan binnen de sector. Zin om ze te leren kennen?

Onmoet onze docenten!
intern team​​​​​​​

Ons intern team

Samen met onze docenten vormen onze interne wedewerkers de absolute fundering van de Massageschool. Laten we eens een kijkje nemen achter de schermen!

De front office-crew bestaat uit een reeks gedreven opleidingsconsulenten die dagelijks klaarstaan om jou te helpen met al je vragen. Samen met de copywriters, het grafisch team, het HR-team, het IT-team en de boekhouders, doen zij er alles aan om jou vlotjes te laten navigeren doorheen jouw opleidingstraject.

ONTMOET ONZE INTERNE MEDEWERKERS!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0