Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Ben jij ruimdenkend en wandel je ook graag búiten de veel bewandelde paden? Ben jij gebeten door spiritualiteit en alternatieve methodes en spits je je oren als je woorden als meridianen en chakra’s hoort? Dan ga je enorm veel waarde hechten aan onze cursussen die zich richten op alles wat met Spiritualiteit & Energetische Therapieën te maken heeft.

Leer dankzij onze praktijkgerichte opleidingen alles wat je maar wilt weten over spiritualiteit en energetische therapieën om zo jouw én je cliënten hun horizon te verbreden! En dat met de begeleiding van experts uit het vak die je maar al te graag al hun geheimen verklappen.

Laat jezelf onderdompelen in deze spirituele werelden en kies uit onze waaier aan professionele groepslessen, virtuele lessen en thuiscursussen dé opleiding die voor jou weggelegd is.


allSubthemesWithinTheme Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Energetische massages

Energetische massages

1 homestudy, 2 fgroupcourses, 1 virtualclass

Energetische therapieën

Energetische therapieën

1 homestudy

Helend aanraken

Helend aanraken

1 homestudy


beSureOfYourFuture

Ben jij ruimdenkend, spiritueel en wil je mensen op een natuurlijke manier versterken? Dan is een opleiding binnen de categorie Spiritualiteit & Energetische Therapieën iets voor jou! Heel wat mensen ervaren tegenwoordig uitdagingen bij het streven naar persoonlijke doelen, waar ze hulp mee zoeken. Jij voorziet hen van advies en oefeningen, zelfstandig of in loondienst. Hoe dan ook: mogelijkheden genoeg!

"Spirituele groei is voor steeds meer mensen belangrijk geworden. Steeds meer mensen voelen de behoefte om aan zichzelf te werken. Dit is mooi en in mijn ogen ook hard nodig. Het is echter niet altijd gemakkelijk. Ook al wil je het voor jezelf doen of om anderen te helpen, je kan het nooit zomaar uit het niets starten. Je hebt een stevige basis nodig waar je de juiste technieken aanleert en verschillende vormen van therapieën beter leert kennen." - employerSpeaks

Spiritualiteit & Energetische Therapieën

trendsCapitalized

Heel wat mensen gaan tegenwoordig op zoek naar de zin in hun leven. De algemene trend is dat we ons voornamelijk steeds meer richten op yoga, spiritualiteit en mindfulness en we ons massaal focussen op het natuurlijke. Oplossingen worden gevonden vanuit het holistische. We geloven steeds meer in de kracht van de natuur. Die heeft ons zoveel te bieden. We zorgen steeds beter voor de natuur om ons heen en vertrouwen er op dat de natuur ook voor ons zorgt. Daarnaast is yoga ook al jaren een trend. Goed voor lichaam én geest. Waar de afgelopen jaren yoga in de meest bijzondere vormen voorkwam, van yoga met geiten tot yoga in hoge temperatuur, gaat yoga tegenwoordig weer back to basics.

Spiritualiteit & Energetische Therapieën, hundredPercentOfTheTime

Onze huidige maatschappij evolueert enorm snel. Je wordt verondersteld je voortdurend aan te passen aan steeds veranderende omstandigheden. We hebben het namelijk nog steeds te druk, steeds meer mensen hebben te maken met een burn-out en we vinden het moeilijk om de balans te vinden. Daarom zijn spiritualiteit en energetische therapieën tegenwoordig enorm populair. Workouts konden de afgelopen jaren vaak niet intensief genoeg zijn. Veel mensen trainden als topatleten, zonder tijd te nemen voor herstel. Genezing en herstel worden belangrijker, en ‘hoe meer, hoe beter’ maakt plaats voor slim trainen. Ook massagetechnieken zoals lymfedrainage worden steeds populairder. Deze stimuleren de lymfeklieren. Ze kunnen je stofwisseling bevorderen, je bloedcirculatie verbeteren, je immuunsysteem een boost geven en je lijf helpen afvalstoffen en vocht af te voeren.

"Ik ben een heel energiek persoon en ik heb het altijd ontzettend druk. Mijn rustmomenten waren schaars. Een jaar geleden wou ik het voor mezelf over een compleet nieuwe boeg gooien. Ik wou op een bewustere manier aandacht schenken aan wat er zich rondom mij afspeelde. Ik wou meer leren focussen op het hier en nu en positievere gedachten krijgen. Dankzij de cursus Mindfullness Coach heb ik dat perfect waargemaakt. Ondertussen ben ik in bijberoep als zelfstandig expert aan de slag om ook anderen te helpen. Ik ben jullie school daar enorm dankbaar voor!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Als je wil bezig zijn met spiritualiteit en energiestromingen, dan moet je zeker kiezen voor een opleiding binnen het thema Spiritualiteit & Energetische Therapieën. Onze opleidingen focussen zich op de praktijk waardoor jij straks gericht je klanten begeleidt. Je leert de fijne kneepjes van het vak van onze experts die jou graag hun geheimen verklappen. Op die manier help jij je klanten de balans in het leven te vinden.

niceToKnowHeader

  • Het is bewezen dat studenten beter presteren door even te mediteren.
  • Door te mediteren, kweek je meer empathie voor jezelf én voor anderen.
  • Bijna 56% van de bedrijven kiest voor een uur medidatie tijdens de werkdag om de productiviteit te verbeteren.
  • Aanhoudende meditatie stelt mensen in staat om hun brein blijvend te veranderen.