Ayurveda

Ayurveda is in! Tal van mensen vinden hun weg naar deze opleiding. En terecht. De wereld van ayurveda is gebouwd op eeuwenoude en beproefde kennis. Vanuit het oude Indië tot bij ons wordt ze overgedragen van leermeesters op leerlingen. Ayurveda betekent in Sanskriet niet voor niks “Kennis van leven en lang leven”. In onze opleidingen leer je de kunst van een zuiver leven. Je ontdekt een wereld waarin massage, therapie en filosofie samenkomen tot een duidelijk geheel. Zin om eraan te beginnen? Schrijf je dan nu in.

kennis van leven en lang leven

oefenen op echte mensen

naar Indische traditie

eeuwenoude kennis en kracht

les van ayurveda-experts

zuiver leven door massage

praktijkgerichte massagelessen

therapie, filosofie en massage

beproefde technieken

je eigen massagezaak starten


allCoursesWithinSubtheme Ayurveda

Leer Ayurveda

Ayurvedisch Therapeut

Ayurvedisch Therapeut, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Ayurveda en start meteen als Ayurveda Therapeut.

availableVia

Leer Ayurveda

Ayurvedische Massage

Ayurvedische Massage, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Ayurvedische Massage en word een krak in je vak als Ayurveda Masseur

availableVia


beSureOfYourFuture

Spiritualiteit, mindfulness en wellness doen het momenteel bijzonder goed. Mensen zoeken actief naar ontspanning, begeleiding en therapie. Indische technieken en dan vooral ayurveda komen daarbij keer op keer als winnaar uit de bus. Ayurveda beroept zich op eeuwenoude en beproefde methoden. Het fysieke wordt aan het spirituele gekoppeld, waardoor jij jouw klanten een volledige zuivering biedt. Jouw diploma laat je vlot zelfstandig starten en doet bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en elke techniek in de vingers hebt. Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Leer Ayurveda

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt. Daarnaast zoeken heel wat mensen authenticiteit op. Ze willen teruggrijpen naar de geschiedenis en naar technieken die heel wat charme en rijkdom hebben. Oosterse massages vervullen die behoefte. Schrijf je daarom vandaag nog in.

Ayurveda, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Ik was altijd enorm geboeid door de spiritualiteit van het Oosten. Er heerst daar zo’n rijke geschiedenis en zo veel verborgen kennis. Ik wou deel uitmaken van die traditie. En dat doe ik nu ook. Dankzij mijn opleiding in avondonderwijs voel ik dat ik deel ben van een netwerk van masseurs dat generaties terug gaat. Mijn klanten zijn daar ook naar op zoek. Het is echt mijn droomjob. Ik raad de opleiding iedereen aan. Je leert alles wat je ooit zal nodig hebben. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken aan en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Je ontdekt bovendien de oorsprong en rijke geschiedenis van massages. Oosterse technieken worden al jaren van generatie op generatie overgedragen. Nu kan jij ook deel uitmaken van die traditie.

niceToKnowHeader

  • Ayurveda betekent “Leven en Lang Leven” in het Sanskriet.”
  • Ayurveda is er al sinds 6000 jaar voor onze tijdrekening.
  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-