Indisch

Ben jij al even als masseur aan de slag? Of ben je geïnteresseerd in de mystiek van Indische massages? Dan zit je hier op de juiste plaats. Schrijf je hier in en leer de kneepjes van het vak.

indische wijsheden

een waardevol massagediploma

les van massagespecialisten

mystieke massages

lessen gericht op de praktijk

kennis en technieken uit Indië

diverse Indische methodes

waardevolle specialisatie

van klankschaal tot pulsing

zelfstandig masseur worden


allCoursesWithinSubtheme Indisch

Indisch massage leren

Ayurvedische Massage

Ayurvedische Massage, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Ayurvedische Massage en word een krak in je vak als Ayurveda Masseur

availableVia

Indisch massage leren

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing, de kracht van zachtheid

Volg de opleiding Holistic Pulsing en word een krak in je vak als masseur.

availableVia

Indisch massage leren

Indische Massage

Indische Massage, cpProfessionWithFuture

Dankzij de tips van een geoefend massagetherapeut beheers je snel de zachte technieken.

availableVia

Indisch massage leren

Klankschaalmassage

Klankschaalmassage, een unieke vorm van masseren

Volg de opleiding Klankschaalmassage en word een krak in je vak als Masseur.

availableVia

Indisch massage leren

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Kruidenstempelmassage en word een krak in je vak als Masseur.

availableVia

Indisch massage leren

Marma Massage

Marma Massage, cpProfessionWithFuture

Leer blokkades opheffen en doe de energie van je klanten weer stromen.

availableVia


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die beproefd zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Indische masseurs beroepen zich op eeuwenoude en beproefde methoden. Bij hun massages wordt vaak het spirituele aan het fysieke gekoppeld, waardoor zowel je lichaam als je geest gezuiverd worden. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Indisch massage leren

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt. Daarnaast zoeken heel wat mensen authenticiteit op. Ze willen teruggrijpen naar de geschiedenis en naar technieken die heel wat charme en rijkdom hebben. Oosterse en Indische massages vervullen die behoefte. Schrijf je daarom zeker in.

Indisch, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Holistic Pulsing heeft mijn leven veranderd. Dus ik wou het ook zelf aanleren om anderen te helpen. Drie jaar geleden volgde ik daarom de cursus bij het Centrum voor Avondonderwijs. Sindsdien doe ik het in bijberoep. Ik verdien dan ook een aardig centje extra. En ik doe het door mensen te helpen. Ik ben zo blij dat ik de opleiding gevolgd heb. Iedereen die in spiritualiteit en gezondheid geïnteresseerd is, zal hem kunnen vinden in deze opleiding. Ik raad het zeker aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken aan en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren.

niceToKnowHeader

  • Chinese massage is er volgens sommige onderzoekers als sinds 2700 voor Christus.
  • Indische hoofdmassage zou migraine effectief bestrijden, volgens sommige beoefenaars.
  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.