Massageschool TV

Thuisstudie Babymassage

Ook een massage voor de allerkleinsten kan heel doeltreffend en heilzaam zijn. Baby's zijn immers nog in volle ontwikkeling en nemen alle prikkels als stimulans tot zich op. Een massage zorgt er dan ook voor dat er naast deze stimulans ook een band gecreëerd wordt tussen de baby en de persoon die masseert. Ideaal voor nieuwe ouders, of als extra dienstverlening in je praktijk.

videoRelatedCourses

Babymassage, Kinderzorg Basis, Massagetherapeut, Schoonheidsspecialist, Sportmasseur, Stoelmassage

Thuiscursus Sportvoeding

Wil jij sporters begeleiden naar een gezonder eetpatroon met gepersonaliseerde en gevarieerde maaltijdschema's en efficiënte tips en tricks? Dan bevat de cursus Sportvoedingsadviseur alle kennis die jij nodig hebt om sportprestaties te verbeteren, spiermassa te behouden en te stimuleren en je sporter de energie te geven om de uithouding te bevorderen.

videoRelatedCourses

Sport Motivatiecoach Allround, Sportcoach, Sportmanager, Sportmasseur, Sportvoedingsadviseur

Thuiscursus Pedicure

Wil je graag starten als Pedicure in hoofd- of bijberoep, of een extra service aanbieden in je nagelsalon, je wellness of spa? Dan leer je in deze cursus hoe jij professioneel de voeten van je klanten verzorgt.

videoRelatedCourses

Beauty Consultant Allround, Gelnagels, Massagetherapeut, Pedicure, Schoonheidsspecialist

Thuiscursus Massagetherapie

Ben je geïnteresseerd om professioneel te leren masseren en doelgericht de gespannen spieren van je klanten los te maken? Wil je letterlijk en figuurlijk alle kneepjes van het vak leren om zelf aan de slag te gaan als Massagetherapeut? Schrijf je dan in voor de opleiding Massagetherapeut en behaal je diploma!

videoRelatedCourses

Babymassage, Massagetherapeut, Mindfulness, Schoonheidsspecialist, Stoelmassage, Yoga Instructeur

Cursus Start Je Eigen Zaak

Wil je je eigen zaak oprichten als zelfstandige of in bijberoep en wil je dat meteen goed doen? In deze opleiding komt alles aan bod wat je moet weten om van je onderneming een succes te maken.

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Financieel Manager, Management Basis, Marketing, Start je eigen zaak

Thuiscursus Sportvoeding

Sport en gezonde voeding gaan hand in hand. Wil je betere sportprestaties, dan ga je ongetwijfeld een aangepast dieet moeten overwegen. Waar je op moet letten, hoe je dit persoonlijk maakt en welke veranderingen welke invloeden hebben op je spiermassa en sportresultaten ontdek je allemaal in de cursus Sportvoeding!

videoRelatedCourses

Sport Motivatiecoach Allround, Sportcoach, Sportmanager, Sportmarketing, Sportmasseur, Sportpsychologie, Sportvoedingsadviseur

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0